Energieaudits

Energieaudits

Energie is een van de belangrijkste uitgaven in uw bedrijf. Onze klanten zijn steeds op zoek naar oplossingen om: Hun verbruik te verlagen (uitleg volgt). Op uw vraag stellen we een plan samen om uw energieverbruik signifacant te laten dalen. Dit kunnen we bijvoorbeeld realiseren door een lichtaudit, achteraf analyseren we de ROI en kijken we of het interessant is over te gaan tot aankoop ofwel te opteren voor een leasingformule waarbij de implementatie zo goed als kosteloos verloopt. Is er nood aan remediëring van uw cosinus phi en overweegt u uw reactief verbruik te minimaliseren ? Ook hier kunnen wij u helpen en begeleiden met het installeren van condensatorbatterijen.

Heeft u een oude verwarmingsketel ?
Heeft u er al aan nagedacht over te schakelen op een warmtepomp ?
En welk type is het meest geschikt voor u (water, lucht, ...) ?
Overweegt u de plaatsing van zonnepanelen ?
Is dit nog steeds een goede overweging nu de groenestroomcertificaten bijna compleet zijn weggevallen ?
Hoe controle krijgen over prijsverhogingen van uw energieleveranciers ?

Omdat er bij elektriciteit en aardgas nog vele andere variabele componenten op uw factuur staan kiezen wij resoluut om dit risico te beperken en eisen wij van onze leveranciers het engagement om op kwartaalbasis en bij opportuniteiten in de markt om op een lager prijsniveau in te kopen om een aangepast aanbod te krijgen. Heel vaak leidt dit het openbreken van de huidige contracten met een prijsverlaging vanaf de eerstvolgende factuur als gevolg, in het slechtste geval krijgen we een contractverlenging met verlaagde condities.
Deel met ons uw visie en laat ons u verrassen met onze invulling en verfrissende ideeën. Welke investering kiezen: zonnepanelen, isolatie, windturbine, warmtepomp, …. ? Zoals vermeld ontwikkelen we graag samen met u een oplossing op maat om een zo cost-efficiënte mogelijke invulling te geven aan de noden die u verwacht om energie-efficiëntiewinsten te boeken.

Meer informatie ? Laat uw gegevens achter op ons contactpagina en wij contacteren u voor een afspraak.